:(

Mattes dator har krachat typ.. å nu har vi köpt dator efter dator å vi fattar inte va som e fel:/ vi får dem inte att funka:/ så lär ta ett tag innan jag kommer in på msn igen:/ va faan ska jag göra om dagarna:( Jaja,., idag va jag på AF  vid 09.00 tiden:P så nu blir å kolla jobba coach.. eller kanske börja plugga i januari:) blir nog det tror ja.. är så trött på att bara sitta hemma:/ men men , faan ska jag göra nu:?? Kanske ska kolla film? Ring en vän:P?

Puss /L

Alkohol

Tur att man har kompisar som åker till tyskland lite då å då:)
Ska ut med Jea ikväll så Va tvungen att hämta lite cider:)


Ikväll Blire MÅNEN , JEa å Sen koriander:)
I want to have some fun!
Puss / L

Winnerbäck

Efter att ha bråkar hela onsdagen så va det lite stelt mellan oss:( men på torsdag ringer han å väcker mig och mer mig följa med honom på jobbet:/ jag bara jaja, jag kommer snart liixom.. å när jag sätetr mig i lastbilen så får jag ett kort:D



Jag tittar på baksidan av kortet och där är 2 biljetter till Lars Winnerbäck på LLA :D JIppe KUL!!! Faan va jag längtar:)


Han fick nog lte skuldkänslor tror ja.. å han e svin söt på kortet också!!
Älskar dig Mathias!!



Jag vill att min tå ska återgå till det normala:P





får se??

Ikväll skulle vi ha spel kväll med massa galna brudar som jag inte umgås med så ofta:P Jea, Lina å ebba:P MEN nu skrev ja med ebba och hon skulle också ha folk hemma hos sig ikväll så det blev inte så som jea å jag planerat:/ så nu får vi se vad som händer:( jaja.. nu blire väll duschen å sen systemet:P
Ses i dimman om det blir nön ikväll;)

Love /L

 Hahahah...

Bra helg + ilska :@ Är så Jävla Ledsen!

Helgen har varit jätte bra:D
Fredag: Tog bussen till Thea och där fixade vi iordningoss:P jag fick typ damp och inte kunde sminka mig så hon fick fixa det lite:P haha. och sen fixade hon håret också efter jag hade försökt att platta det:P haha.. men snygg blev vi iaf;)
Sen drog vi ib till stan och giock lite.. köpte panpizza som jag skulle ta med hem och käka eftersom jag inte hade äte på hela dagen:P men men va å kollade in sats också men blir nog inge med det.....(fortsättning)..
Men iaf, sen åkte vi hem till mig och matte och festade:) blev att sjunga lite singstar och spela lite wii:) Öl-spel mm.. Jag och Thea drog in till stan vid 23 så skulle resten komma senare:P men det va ju inte en sån bra idé fär då gick vi inte in samtidigt och då blev det lite jobbigt för det va världens kö till arena:P (har fått en kommentar om att det inte ska bli ålders höjning utan bara renovering)"av vem vet ej" men men vi får la se?  Men då splitrades alla och det blev inte bra! Det blev bråk så jag tappade bort Thea så jag gick å letade efter henne ett bra tag men sen gick jag tag på Emil och Jon som stod och väntade på mig ett tag.. men när klockan va typ 02:10 så kom de på att de ville dra så de sa till en främling på torget! ta hand om min lillsyrra! PINSAMT! jävla emil!!!
Men som tur va så viste jag vem en utan dem i det gänget va så jag gick dit :P hahaahh! Sen kom Bussen då åkte ja hem:P och sov:)



Lördag: vaknade och märkte att Matte fortfarande va sur för att jag åkte innan han till krogen:( (vet att det va dumt så kommentera inte) men men,, sen så kom Sott och Fredde så drog vi till IKEA och käkade:P sen bestämde vi oss tillslut att vi skulle på fest på hensta och kolla fotbollen. som tur va kom jea å gänget så det blev krogen igen! Då började matte bli lite mindre krinig:P haha.. men vi hade kul som faan iaf!!  Dansade nästan hela kvällen:D:D




Söndag: Söndagar brukar bli speldag hos Sussa... men denna söndagen har vi massa spel och eget wii så vi stannade hela och spelade MarioParty8 hela dagen typ:P sen åktte vi till Våle å käka fläskfilegryta med prässadpotatis!! det e faan det godaste jag vet!! så jävla underbart gött måste få reseptet:) <3  Men men , sen åkte vi å handlade och massa saker.. kollade film mm.. Mysmys!

Måndag: Ligger hemma hela dagen och kollar tv, lagar mat å diskar:P  Sen förljde jag maed matte på träningen:P

Tisdag:  dagen börjar som vanligt! vaknar vid 1 och går upp å kollar tv.. sen blir man hungring så man måste laga mat men då måste man diska först:P haha.. så han å göra det typ innan matte kommer hem från jobbet:/  Sen sätter vi oss och spelar wii å pratar lixom.. Å då ringer det i min Telefon  å det är Markus från Koriander :@
han är jätte trvligt och frågar hur jag mår och hur helgen har varit och om jag har haft det bra å grejer.. jätte snäll lixom.. å sen säger han att han har sötte i möte och de har kommit fram till att jag inte passar in på koriander, jag har inte musklerna nog att klara av det.. Jag belv svin ledsen och nästan började grina i telefon som jag TUR inte gjorde.. och han va jätte trevlig och sa att det inte va mig det va fel på utan de tror att jag inte klarar av jobbet.. men det gillade mig som person.. Men FAN!!! Jag som trodde jag klarade mig bra lixom:/ Nu är jag så jävla förbannad.............. :@ :'( Men va faan ska jag göra nu! finns ju faan inge´jobb!
Säger som mamma.. det är bara att pite ihop!!!!!

Men men i mörra ska jag städa pontus lägenhet! hoppas på några hundra då iaf! Sen får det nog bli arbetsförmedlingen!!


Love / L!


:D Bra vecka :D

så himla bra denna veckan har blivit:P fast det e ett minus .. ska inte till pappas stuga på lördag som vi hoppats på:( Men fårt wii är shippat och klart! och spel är brända så nu är det bara å spela:) ska till sats sen och kolla lite tränings priser.. om det är för dyrt blir det nog njoy lr klarahälsan:P  Vet inte hur jag ska ha råd men faaan... jaja, kväll blire fest iaf!! först ska vi vara här och förfesta lite:) Sen blire arena.. de stänger förgått sen.. då blire 23 efter det.. vart ska alla 18 och 19 åringar vara sen lixom:/ jaja.. kvällen kommer bli toppen!!
Ska till thea snart och göra mig iordning , sen in till stan och kolla lite.. å sen blire party!! Ses ikväll..

Matte, Madde, Petter, Thea och säkert Sott:P

 
 

Love /L



Wii

Igår va vi och spelade wii hos Sussa:P (mattes moster), Och vi tog med våra egna doser och massa skit:P
å vi spelade i typ 5 timmar. så jag har sån jävla träningsvärk i axlarna så dwet e helt sjuktP hahaha..
Men nu har jag nyss komme ur duschen och ska klä på mig och luncha med far:) detska bli trevligt:):)
Han ska få 7 filmer av mig, som jag bränt till han:) hoppas han gillar dem:) men men nu måste jag skynda mig:)


 

Ah, ni ser ju vilka filmer det e;) kanske:P

Love /L

Klart!

Nu har ja jobbar klart för denna helgen:)

Skulle vart ledig men är ledig nästa helg ist:):) Då ska jag till fars stuga å då blire PARTY! faan va kul det ska bli.. men hm, vad ska jag göra på fredag? vill ut med mina vänner då:) (HEJ MADDIS!) haha.. får se hur det blir;)
HAha.. det va sjukt på jobbet igår.. vet inte hur mkt spya jag fick torka.. fyy faan.- + att det va en "j" som va svin full å sa massa saker som han säkert ångrar nu:P + att "jonas L" ringde mig i fredag från "S Ahl"s mobil:/ åå det enda han sa i telefon va till sin tjej något som jag inte tänker skriva:/ det va meningen att ringa mig men han fick tydligen inte det så de började bråka ist:/ fattar inget ja:P haha.. men men .. det va länge sen jag hörde från deje borna så det va väll lite kul iaf:P nu ska jag kolla ifall älsklingen vill kolla film:) 
Jennifer å Emma:D ses på torsdag:)) 

Love /L


Måste bara säga att jag saknar detta håret:/ Inget e sig likt när inte Thea fixar å trixar med det länge:/ :'( Miss u!
 

Maddis

Ikväll blire till stan med Maddis till City:P 
Ses kl 19^^
  Saknar att umgås me dig!!<3