Tar åt sig || Min pöjk <3

Blev ett sjukt långt inlägg igår som ja märkt endel har läst:) Men vissa tar ju åt sig mer än andra:P Asså du behöver inte ta åt dig så mkt. Bry dig om ditt eget liv å sluta läs om mitt och MIN POJKVÄNS liv. skaffa ett eget! Du vet vrf ja skriver som ja gör å det e för att jag va/är så förbannat sur, less å riktigt jävla trött på dig. Om du vill nött säg det till mig dirr ist för att skicka andra. Eller bry dig inte över huvve taget!  Ville bara få det sagt. Märker att du läser bloggen så skriver det här så du fattar. Vill inte ha kontakt med dig!



Nu över till någon mkt mkt mkt underbar människa<3 Emil <3 Efter en sen lunch med syrran cyklade ja hem för att fixa papper som ja ändå glömde hemma:/ Men tilll saken, när ja kommer hem till älsklingen så står det 3 stycken rosa rosor på bordet med ljus runt, ställda som ett hjärta:D <3 Vilken underbaring till pojkvän ja har<3 Jätte gulli e han min prins <3



Kolla så gulligt<3
I´m so happy it´s u and me <3

Du & Jag <3

Den 9:e mötte du mig vid hamnen efter en månad av bråk.. Första gången ja träffa din bästa Ossi som ja nu e jätte glad att ja lärde känna:D Jag tror vi möttes för ja skulle hämta mina grejer som låg hos dig så du skulle slippa se mig mer.. Men när vi väl sågs igen så kom pirret som du alltid ger mig i magen. Du gav mig en virkad gris xD Då kände ja iaf att ja fanns i dina tankar fast du menade att ja (är en gris). Sen gick vi in till stan för ett besök på AF där de va massa gubbar som kom fram å snacka mellan du å ossi fick hjälp. Så sa en gubbe till dig att du skulle säga va du trodde ja skulle passa att jobba med.. ( Smink/klädaffär xD , Leksaksaffär xD ) Kul å höra allt annat du sa om mig.. Då började det kännas bättre mellan oss på ett sätt. Sen gick vi hem till dig å du lät mig stanna ett tag:) Allt kändes så mkt bättre.  

Sen från den 9e till 17e umgicks vi typ varje dag:D Det va dagar på stan med fika å shopping, kvällar/nätter med film/mys och matlagning:) Redan den 11e fick ja sova hos dig igen å det kändes som vi va tillsammans vad vi än gjorde:) Sen den 17e fick ja höra massa skitsnack igen som ja trodde på.. trodde den där jävla fittan skulle förstöra mitt liv för andra gången i år.. men som vi lovat varandra, att vi inte ska dömma innan vi hört båda sidorna av #SKITEN" så jag skrev å sa att jag ville prata och du kom å mötte mig på en gång, vi satte oss på bryggan i hamnen vid vattnet och pratade egenom allt.. och då kunde ja lugna ner mig igen. Är så glad att vi kan prata som vuxna människor och inte skrika på varandra! Är så jävla van vid att ingen kan ta en diskution och lösa saker på en gång. Men med dig är det annorlunda, vi kan prata om ALLT och det känns så underbart. Sen bestämde vi oss för att gå hem å göre oss iordning och träffas för en biljardkväll:) Men blev att du kom hem till mig å vi satt på min balkong å drack vin, pratade å hade jätte mys:) Sen gick vi till score men hann inte spela biljard för vi glömde bort tiden xD Träffade Billy mm och satte oss med dem och drack ist, efter det satte vi oss vid kaffeskrapan å pratade, vi pratade om allt vi varit med om och att det kändes som att de bara vi som gällde:D Då bestämde vi äntligen att det va du och jag<3 Är så otroligt glad över att vi hittade tillbaka till varandra! <3

Nu efter den 17e känns allt super bra:) Både jag och du blev uppringda av trysiltanten och ska på intervju den 13/10:D Tänk om vi båda får jobb och jobbar å bor tms hela vintern:) Käna massa cash och få igång livet lite.. skulle va så underbart!! Komma på fötter på den fronten!:D
Och att "fittan" den som e längre upp i inlägget är borta känns skönt:) Men är en som finns i ett hörn som ger mig "kommentarer som känns" men du har sagt att jag inte behöver oroa mig alls över det! Och jag litar på dig! Du å jag<3 Finns inge annat nu!

Och idag släppte du två nya låtar varav en "min prinsessa" är underbar! <3 http://www.myspace.com/knotan054 
u are my real love <3



Den andra låten är sjukt bra måste ja säga! Säger fyra ord i den låten xD "Kom och ta mig" hahhaa.. sååå kul xD

Vet inte varför ja blev så sugen på att blogga igen men :P Men kändes gått å skriva av sig lite:) Grabbarna å jag har städat hela lägenheten idag :) Duktiga vi:) jag har diskat.. Det är hela bordet fult i disk och hela diskstället + två stycken bestickställ fulla.. Det tog sin lilla tid xD Älski gick runt å plocka bort, hämtade disk och städabadrummet å ossi damsög över allt:) Nu tvättar grabbarna samtidigt som sitter Ossi å spelar musik, Emil grejar med musiken och jag sitter vid min dator som ja gjort typ halva dagen xD Blir nog Despan en stund nu och sen kanske en film:) Imorgon blire AF för att fixa trysilresan och sen fika med syrran på stan:) Känns som det kommer blir en superdag:) Men undrar va som händer till helgen egentligen? Får ta ett snack med Älski å Ossi sen :D Nu blev det riktigt mkt skrivet idag känner ja:P hahha.. ofta någon läser allt detta men men.. Ert val xD

Måste bara säga igen att jag e så glad att jag har dig Emil <3


Good day:)

Gick upp, tog en dusch, städade lite och gjorde mig iordning:)
Tog cykeln ner till stan för att möta upp lina:) träffade thea å fii på vägen:) trevligt trevligt:) (lycka till me lägenheten) , sen till waynes för lunch och fika. Satt där i över 2 timmar och åt å sncka massa:) Sen gick vi till carlings där ja köpte 3 st mössor så har ja i vinter:D:D Sen kom Jea så drog vi å fika igen:D mkt go glaaddkaka:) så dela vi på en vin flaska:P Sen blev vi sugna på en till så gick vi till ankan å satte oss å delade på en till:P Sen hade jeppe skrivit å fråga om idol sällskap så tog cykeln å vingla iväg mot tormestad xD haha.. så blev det idol å en dålig film å sen hemfärd:P I morgon upp tidigt för en fika på stan åå sen systemet å sen käka med jea å Lina:) Sen blire förfest hos jea å sen blire troligtvis koriander eller ankan :)


Slapp men bra:D

Riktig slapp dag idag...
Börka med att kolla på måga avsnitt av Despan till kl blev typ 16:P då gick ja upp gjorde käk till the family:) Gjorde mig iordning och sen cykla till stan för att fika med Jea å Lina:) Satt där å snacka massa skit om allt och inget:) Bestämde att luncha med Lina på torsdag å sen va med jea nön dag också:D Sen vart det lite helg snack men inget bestämt:P Sen började klcokan dra sig mot 19 då tog ta cykeln till jeppe för att kolla idol å umgås med den pöjken:) Sen blev det 2 filmer, synn att jag har sånt kasst minne så kommer inte ihåg va de hette xD vet att vi satte på vampyrer suger men bytte efter 15 min typ:P visst den va lite små rolig men orka..Sen blev det sent 01,00 så cykla ja hem igen.. KALLT!! jaja, får väll bli nött avsnitt av despan å sova eller nött xD Heeeeey!!!


Statistik

Hahaha.. är skratt retande e det:P
Så fort ja började umgåa med emil å börja blogga igen å allt va bra å dåligt å bra å sen dåligt å hej å hå.. nu när KnotaN inte är med så mkt längre så hahha.. har statistiken gått från 110- 40 typ "perdag" xD hahhahha.. så sjukt skrattretande.. men men, FOLK!! hahah..


Jaja, nu sitter man här igen:P Har lagat käk till the family och sen blev det Afro på gymmet:) Sen hem, käk igen, duscha igen:P Å nu ringer spets å vill supa:P hahhaha.. sa att vi kan ta en cigg för orkar inte åka nön stans:P Så han å thomas e på g hit nu tydligen så får gå ner snart:P va å sa hej till emil, ossi å (Adam ?) förut, efter gymme:P Tog en cigg eller ah, 3-4 cigg som vanligt med emil xD haha..  

Nu verkar alla börja prata runt igen.. jag ska nog bara va tyst hela tiden. Jag ber om ursäkt för allt jag sagt. MEN alla säger endel när man e full och speciellt ledsen. det gör ALLA! Men jag ber om ursäkt ändå! Ska va tyst i fortsättning!




Sthlm helg :D

Hehhe.. låter som ja åkte till sthlm men nej då:P alla grabbarna kom hit:D  Svin kul att träffa er igen och vill tacka för en bra helg :D Fredagen satt jag å tiffe hemma ett bra tag å käka och drack litte /rätt mkt :P Sen mötte vi upp alla på nöjes :) tiden gick super fort så kändes som vi bara va där 30 min typ men det va det värt:P Sen tog det över 2 timmar för mig å tiffe att komma till stan för att äta:P hahaha..
Lördag Såååååååååå bakis så ja å tiffe höll på att dö, fick en timme sömn och sen film hela dagen sen upp på benen igen å in till stan:) satte oss på Krille, biffen o kimms hotellrum där vi drack å sen gick hem till therese där vi skratta en massa å hade skoj... (som att kasta korv i globen). 
Finns nog bilder nön stans när krille "dänger" mig:P därför ja har 4 bulor å 36 blåmärken över hela benen:P hahahha.. nej då men några e nog därifrån xD Men men , sen gick vi in till stan, ankan där man träffa massa kul folk:) Sen äta:D å sen hem::) Blev mkt mer sömnn denna natten:P Och innan kl 16 när alla åkte hem har det vare film å mat som gällt:)

Thanks for a really nice weekend:D:D

Snodde en bild från kimm .. haha.. så kul hade dem i helgen:P hahaahaha..







:D happy face!!

Onsdagen va helt sjuk!! hahahhaha.. går inte annat än att skratta åt det:D
Men tack ni alla som förgyllde min kväll:D

Tordagen bestod bara av att sova, äta mat och godis! Och MASSA film tittande:D Börjar iof bli tråk nu men ska väll dra på en rulle till å sen blire nog sova tror ja faan:P I morgon blire städa å invänta stor besök från Sthlm;)


Helvetes JÄVLAR!!

Nu helvetes jävlar e det slut på denna jävla förbannade piss dreten som håller på..
Ska jag ens lägga ner mej mer?? *Alla* försöker knäcka skiten ur mig nu å jag som haft det så förbannat lätt innan menar ja:/ SLÅ PÅ DEN SOM LIGGER NER!! GÖR DET!! Kommer väll bli säng liggande en lång period igen nu.. först den i februari när allt hände samtidigt!! Allt med Matte å Mormor å allt bråk.. då fick ja ligga i 2 veckor å spy för ja hade så jävla ont i magen " fick magkatarr" som inte är borta än. Kommer nog få leva med det ett bra jävla tag nu! Sen allt som hänt i sommar, strax innan sommaren så blev ja sängliggande i nästan 2 månader UNDER HELA FUCKING JÄVLA sommaren om man kan kalla det sommar  låg ja i mammas gäst rum å grina dag ut å dag in, spydde å mådde så sjukt dåligt. kunde inte resa mig utan att svimma.. åt max en halv kneckemacka om dagen och gick ner 7 kg. Sen försökte ja komma ut igen men ja kund einte ens gå på stan utan att bli illa mående  eller nästan svimma. Vet inte va det heter men det va också stressresaterat så AH, kul å ha stressjukdom när man e 20.  Sen hände något helt utroligt bra, en människa dök upp i mitt liv och allt blev så mkt bättre. men nu är allt skit IGEN. Har fått en 3e sjuk dret som jag också kommer få leva med bra jävla länge och denna också pga stress.  och nu har det hänt igen som sagt *alla* försöker knäcka mig. Och hur ska jag nu må hedanefter? kommer ja bli liggandes IGEN eller kommer ja klara detta!






 Mina riktiga vänner vet vem ja är!! Och hoppas ni vet att jag älskar er<3 Ni är det bästa i mitt liv!!<3