KULkul

Länge sen jag satt vid datorn nu:P idag har jag haft tvättstugan hela dagen typ så det har blivit mke tvättande:P Va å hälsade på Syrran igår:D (LOVE U) HAde svin trevligt! måste göras om:)<3
Jaja, efter tvätten så åkte jag in till stan och fikade med Louise, felicia och en av deras kompis:) kul tjej:) Frågade aldrig va hon hete dock:/ Köpte nya skor också IDAG IGEN:P så nu har jag + nya stövlar:=) (PANK) men men .. nu håller matte på och chippar fort Wii så vi kan börja bränna ut lite spel;) KUL!!!

Puss!
Love /L
                                           
Haha.. ser fan ut å va 14 där:P Ändå rätt ny taget:O Förra veckan kasnke:P Måste visa ett kort på min bäbi og!! KOlla så söt!!

Kan man säga nö annat än SÖT!! <3 älskar dig!


Skåre

Måste bara berätta!

SKÅRE (div4) VANN MOT HAMMARÖ (div3).. Åå jävlar så ÄGDA!!
filip.. om du säger att skåre är de sämsta laget någonsin så kan du ta dig i röven! HÖ!





Saknar min sötnos! Har vare å sötte vid hans säng sen kl 11.20 :P men nu är jag hemma..Han är på sjukhuset och har opererat näsan.. (sne näsvägg)! Saknar dig! Allt kommer bli jätte bra!!
Hoppas mitt PUSS sms kommermed i metro till honom också:)
Har typ 3 absnitt kvar av One tree hill.. S05 å sen har jag inge mer:'(
Sånt e livet! Nu blire sänga om jag kan sova!

Love /L


Jobba

Blir inge party på fredag:( markus skriv igår att jag skulle jobba:/ det va dåligt med folk:( Så alla som jag bjudit hit.. ni kan komma ändå.. för matte har säkert festen själv:( jaja.. sånt e livet:P
 Love my job;)

Nu ska jag in till stan.. Luncha med Pontus:) å ikväll äre match:) skåre-hammarö:)
Ses där:D
Love/L

Värk:'(

Fattar inte:O
Jag gick inte å la mig så jävla sent igår.. Men ändå vakar jag kl 14 idag men världens huvudvärk.. tar medicinerna men de är bara jobbiga:/ kletar å kladdar:/ Är på S03 på onte tree hill nu iaf! Rachel som nyss har kommit är ju världens bitch:P Och jag tykcer det e så jävla skrattretande.. för i skolan (andra ring) För 2 år sen så hade vi roller som vi fått av killarna i klassen från one tree hill å på mitt skåp stod det rachel:O hahha.. så jävla stört!
 
Hon e snygg iaf;)


Skit samma.. (Hate u all)... huvudvärken spränger å det e dags att gå å lägga sig igen:(


Hoppas jag mår bättre på fredag för då blire party:D:D

Love /L


Dr. Frejgrim...

Igår va en Icke hemma dag om man säger så..
Först ska man in till stan å ta bussen.. busskortet funkar inte:O sen ska jag till gripen för jag har haft sånn jobbigt huvudvärk de senaste 5 veckorna:/ Och tillslut kommer doktorn fram till att jag har --> Hinnesvulnad i bihålorna (Är inte ens förkyld), inflamation i hörselgången, överspänning i axlar-rygg och nacke och någonting med ögonen som jag inte kommer igåg va det heter! Ska äta medicin för det i hur många veckor som helst, det e inga lättsvalda tabletter direkt utan det e krämer/droppar i öra å det e konstig jävla nässpray  å bla bla bla.. jag som är så bra på att komma ihåg å ta dreten.. så nice att jag kommer gå blöt i öronen hela dagarna:/ haha.. SVIN!
Men han va trevligare är förra  gången, han pratade lixom som en normal människa å så:) Inte som sist när man va otrevlig å bara bla bla bla.. hej då.
Men men , det går väll över:/

Sen iaf fixade jag mitt busskort å plötsligt står micke å robban där:) Svin kul att träffa dem igen:) tog en glass å snackade lite:)sen fick jag skjuts hem:) Då jag självklart såg klart på ONE TREE HILL:) S02:=) Så nu är man inne på S03:D yey:D (Tack jennifer) <3
Sen när jag gjort potatisgratäng, kassler och wokgrönsaker :) Mumma :D
 SÅ åkte vi på trav på färjestad V65:) Sen åkte vi hem å det blev en kväll somnandes i tårar:/ Ibland tror jag att jag inte pallar detta.. men de tar vi någon annan gång!

Ska jobba 19e och 26e:D sen hoppas jag att jag får fler dagar för jag pallar inte att sitta hemma längre:/ är för lat för att gå ut å gå:( men borde för å ränsa tankarna lute men jag orkar bara inte.. jag e så jävla lat:/  Skit samma:/ Nu ska jag ta lite medicin å lägga mig å kolla på ONE TREE HILL"!

Puss på er! Love /L


11 Sep



Ikväll blire bio med min Älskling<3 Sen kanske hälsa på madde!! Vi har inte bestämt nött än:P
MEn idag har jag vare på jobbet på möte! Ska jobba några lördagar framöver och kanske nön lunch!
De frågade mig om jag hade några planer inom bartender branchen:P och då berättade jag att jag har alltid varit sugen på att ta en partender kurs, med det kostar över 10 000 så det har inte blivit av. mm..
Och ska jobba i mörra , börjar kl 22.00 :P Matte kasnke ska ha fest här hemma också så det kommer kännas konstigt för jag kan inte vara med:/ haha.. jaja,, sånt e livet! Blir fest för mig nästa fredag iaf! har inte vare ute på as länge.. så är dags nu tycker ja:)
Så är det någon som är sugen på utgång nästa fredag 18e så e jag tog på:) yeah!
Kanske blir fest här igen:) :P så kan jag ockås va med:) Men nu blire till bergvik å leta upp jennifer och kasnke få mina One tree hill avsnitt! ;D
Sen bio å sen tacos! :D

Love/L

Kompisar + Biljard + en cider =)

Ikväll ska jag träffa Ante å Axel från min förra klass:)
Blir ta det lugnt, splea lite biljard kanske å ta en cider å må gött:)
Ska bli svinkul å träffa dem igen!

Haha.. detta är Ante på Champaniefrukosten:)


Jag å Axel på balen:)


Det blev inga skor för mig igår heller:/ de som jag ville ha fanns inte kvar:(


Soft dag..

Idag ska jag inte göre nött:/
Ska väll göre mig iordning sen vänta på att matte kommer hem från jobbet och då ska vi åka å kolla på skor åt mig:)  hoppas på att hitta nö liknande sånhär..

Men det lär väll inte hända:( Finns aldrig nön i min storlek som e sköna:/
Sen ska vi åka till Våle åå hälsa på Morgan å Anette :)
Jag börjar bli tråk.. Kollade på idol igår å kommer säkert göra det ikväll också:P
+ att det e fotboll så det blir nog mkt tv i Våle ikväll:P

Åå kan inte förlåta mig själv att jag glömde ringa jennifer i söndags..
Undrar om hon vågar möta mathias på fredag och ge honom det:P Får ringa och höra:P

Love L

Blå tå

haha... hade inga bra skor när jag jobbade heller så mina stortår e blå:/ Gör jätte ont:(


Inte min fot men de ser typ ut så:/


Koriander:)

Nu är helgen över och va helt slut i kroppen i söndags..

Fredag.. Rå närvös när jag gick till jobbet! Men de va så himla snälla å goa mot mog så det gick fort över!:)
Markus (BarChef) visade mig runt och och mig kläder som jag skulle jobba i :) Sen gick jag diska i nön timme men den skulle jag plocka glas. Jävlar va svårt / tungt det va i början.. fattade knappt hur man skulle bära den där brikan:P Jag tyckte det va rå tempo, men alla andra sa att de va svin lite folk å att de va så töligt:P  haha.. å jag fattade ingenting:P

Lördag va jag lite mindre närvös eftersom jag träffat typ alla. Men det va så roligt för på frdagen så va det några som satt kvar så länge tyckte ja å jag fattade inte varför.. men då va det vakterna för lördagen:/ haha.. åå jag tyckte det va så roligt för de hade gjort bort sig lite på fredagen.. Lite svårt å fatta men jag tyckte det va kul iaf:P
Det va typ dubbelt så mkt folk på lördagen så man kunde knappt gå och hämta glasen:/ skit svårt, men jag tog i som faaan å bar brikan över huvudet så inte jag skulle slå nön me den:P Så nu börjar jag få in det;) haha-->
Gick å la mig kl 05.00 å somnade runt 05.30 ..

Sönadg! Gick upp kl 07.30 och åkte till Deje för att kolla på Killarnas DM! Jävlar va trött ja jag så jag glömde helt bort att jag skulle ringa jennifer för att få låna One tree hill.. så jag ringer nästa gång jag e i deje.. när nu det blir:/ kanske kan fjäska lite för mathias så han kör mig;) annars får jag väll ta bussen å hämta dem:P haha..
Men men , Nu skrev Markus på jobbet att vi har möte kl 13 på fredag:) Hoppas man får schema lr nött då:=)  Vore kul å veta kul man ska jobba lixom:..


Fick denna AS snygga halsbanslänken av Mathias igår också<3
Han är för underbar! <3 Älskar dig!

One tree hill + Jobb

Har kollat klart på One tree hill S01 nu :) as bra! Jennifer måste bara låna resten av dig!! Är i deje på Söndag:) måste få tag på dig då:) fan vilken underbar serie!! Hra nyss sett klart hela prison break.. åå den va också grymt bra! va fan skulle man göre utan serier om dagarna:) Hahha..

Åå ikväll ska jag provjobba på Koriander:):) Hoppas det går bar för min skull:) iiii! haha.. Köpte nya byxor som jag ska jobba i också:) Fick höra att en markus i min ålder jobbar där också:P tror jag vet vem de e men vi kanske får se det ikväll:P en som e kompis med råtörpspöjkerna:)

Nu får man väll göre sig iordning för att gå ut å packa för ska sova hos mamma i helgen:P (får inte gå ända hem själv efter jobbet:P)  så blir å sova hos mamma på Klara!!

Börjar sakna klassen lite också:(
Bilden e från balen:'(



Love /L


Blödig!

Haha.. har kollat några avsnitt av one tree hill idag igen (S01e14).. åå jag tycker det e så jäbla bra! jag fattar inte.. å lucas;) (haha.. råsnygg).. och tårar kommer det också!"!.. fattar inte hur man kan vara så blödig!


Någon som lånar ut så jag kan se mer än s01??


Det händer.. Jobb på g:D

Woho.. Gick till Koriander igår å gav dem mitt cv:)
Han trodde det va praktik å jag fick panik å inte viste va jag skulle säga:O
Jag bara: E ne, jobb hälst:P
Men nu värkar vi va överens:) Han ska ringa mig idag och säga mer:)
Blir jobb i helgen börjar kl 22.00 :) nattjobb:P yeah! hahha..

Förlåt matte för jag inte kan följa med till åmål som jag lovet.. känns lite dumt faktiskt, men eftersom det e jobb det gäller så tror ja du förstår mig. <3

Grattis till madde igen! 19 år idag gumman! <3



Här e sötnosen själv:)
Kanske ses senare:)

Love /L

Nu är man igång

Hej;D

Vill bara säga Förlåt till den som jag förstört bloggen för.. oskarolsson.. du använde dig av min hotmailadress så jag tog tillbaka den!!

tack för hjälpen madde:D Grattis på födelsedagen i mörra också!! <3



Gonatt sen alle goa!