Uuuu...

Jävlar så trött jag e!
Efter jobbet igår gick jag å mötte upp Erbe på tågstatin och sen drog vi med bussen hem! Sen gick vi till ica med Emil å handlade så vi kunde göra käk:) (älg entrecote gryta)  Mummms! Sen kom Ossian hem så käka vi å sen spelade vi monopol (Som jag vann)


Efter det satt vi bara å snacka i flera timmar! Kom på att vi hade vin kvar i tappen! Så blev några glas efter glas efter glas så slutade iaf med att sista ggn jag kolla på klockan så va den 7,00 och nu så ringde mamma och väckte mig strax efter 11,  kul å sova runt 4 timmar:/ åååå.. jaja, mamma kommer hit och ska ta datorn från mig igen:P Så nu blire inge mer skriva på ett tag igen:P Men men, klarar mig väll xD
Ikväll blire bio med Älski, Ossian, Erbe, Joz (Födelsedagsbarnet), Äff och Ronnie!  
Ska bli myspys! Nu kom mamma och ska ta min älskling2 !

HEY!!!

I morgon

I morgon hoppas jag på en supermysig idag! Jag å älsklingen har officiellt varit tillsammans i 6 månader då :D Idag är han inte hemma så sitter här och längtar efter honom! Han är i sthlm på jobb intervju! Vet att det kommer gå bra för honom! Stolt över dig min underbaring! Vi har haft underbara 6 månader tillsammans och vill verkligen att det ska fortsätta vara underbart! Vi har gått igenom så himla mycket du och jag och nu är det inte mycket kvar förens all skit är över! Sen vill jag bara njuta av att det är du och jag! Våran lilla familj här hemma! Älskar dig och skulle inte kunna tänka mig att leva utan dig! Du betyder allt för mig och jag älskar dig mer än livet! Emil Bohlin <3




Just nu har jag precis diskat och fixat naglarna:)


Skapligt nöjd iaf:P Den riktiga rosa färgen vade blivit torr så fick bli lite glitter xD
Jaja, nu blire lite Gordon Ramsy och sen duschen:D


Fredag

Idag vaknade man kl 08.00 pga att Emil skulle upp å på jobbintervju och ville få upp han så kunde inte somna om xD Får väll skylla mig själv att jag vill få upp han :P hahha.. men men sen blev det en sväng till Ica å handla tacos grejer och pålägg mm. Sen hem å slå på musiken i bött och börja städa/plocka lite smått:) Så nu ser det iaf vettigt ut här hemma xD
Nu blire väll duschen och invänta kvällen:) För ikväll blire myspys med familjen:) (*Älsklingen & Ossi*)
Tacos, film och Monopol ;) haha.. Lite smått gammal känner man sig men tkr det är gött att inte behöva gå ut å stojja jämt heller. Ska ändå lägga mig i skaplig tid ikväll så jag kommer upp till nya jobbet i mörra:)
Lite pirr över om jag kommer tycka det e nice, men det återstår att se:P

Har "månadens" hiss och diss också xD

Hiss*- Photoshop!! Har dock vetat om det sen jag va typ 13 men de senaste månaderna har de börjats använda igen:P Kul att göra om en helt okey bild till något skapligt snygg bild lixom:) (Det är NAJJS)

Diss*- VÄDRET!! Kunde knappt följa Emil till bussen i morse för vägen va så Isig, blöt, snöig mm .. Och alla andra dagar när det SPÖsnöar /regnar.. Uuuu kan inte bara våren komma med en gång så allt blött och slask försvinner!!

Lite bilder som Emil eller jag har fixat lite med:)  Mest Emil men ändå xD


Gammal bild från typ 09


Vi i badrummet -2011


Rå gammal bild från -08


Bild från Julmaknaden på Liseberg -2010


Första rosorna jag fick av bby! <3


En till ros bby kom hem till med med;) Gulli han;)  <3


Favvo bilden som börjar bli lite gammal nu! "får ta nya bilder snart"
Men det är jag å min Älskling det!! <3

jadä?

Haha.. vad ska man säga? Kan man inte bara glömma det förgångna och gå vidare non gång? Så fort nött kommer upp så kommer man å tänka på ALLT som hänt förr som inte skulle ha hänt om man hade ändrat lite detaljer. Eller om man hade ändrat lite på sig själv I TID!! Jaja, man ska ju inte tänka på det förgångna utan tänka på framtiden. Men det ska alltid finnas "något" man ångrar! Å det e ju klart, man lär sig ju inte om man inte gör misstag. Men att det som hänt förr verkligen kan såra, är förjävligt!! Men då kanske man ska sluta va så förbannat svartsjuk också xD Det e ju inte så att svartsjukan beror på saker andra tror utan det kan va en helt annan sak. Svårt att förklara när man "inte har något exempel" (a) Men ni fattar säkert :P
Är JÄVLIGT glad över att de värsta av allt detta är över, när 3 personer inte stör längre!! Ingen stör på de sättet längre men som sagt det finns det alltid i huvet på en och så fort en liten gnutta av nött händer så kommer allt tillbaka. Fast man sagt att allt som inte är nuet är GLÖMT! Men det är så svårt!

Min dröm som jag "inte" berättade om fattar jag fortfarande inget av... Men faan så jobbigt det är ibland. Ni som inget vet om det fattar ju såklart inte ett skit om vad jag babblar om men måste få skriva av sig ibland.
Det enda jag är lycklig över nu är att jag har den jag älskar mest av allt här hos mig. Om inte du skulle finnas vet jag inte vad jag skulle ta mig till ibland. Att bara få ligga i din famn och kunna prata om ALLT som vi verkligen kan. Till o med om vi inte är överens om "saken" så pratar vi ändå ut om det. Och felen som "vi" har, har vi ändrat på så själv kan jag inte va lyckligare på den fronten. Du anar inte vad pussen eller handen på kinden verkligen betyder! Du betyder verkligen allt för mig Emil! <3 Mer än du tror!

Måste skriva ut en grej till som.. hahha.. ..som jag/vi får höra hela tiden.
- När ska ni förlova er? - När kommer barnet? .. osv..
Hahah?? va tänker ni med, undrar ja. Visst om det inte är seriöst alla ggr men HALLÅ? hahah.
Det tar den tid det tar. OKEY?

Nu har jag nog skrivit av mig för idag xD Blir att gå till Bby och få den underbara kramen bara han kan ge;)

HeeY

Onsdag

Ska nog fokusera på att bli frisk nu innan helgen..
Blir nog jobba så vill va helt frisk då:)
Men vette fan vad man ska göra:p
Hm.. Blir nog endel Chuck, städa lite om man orkar och mer dator.

Bby är snart klar med nya albumet med massa super bra låtar!
Update finns på http://knotan.blogg.se/ :)
Stolt över dig älskling <3




Älskar dig min underbaring <3

Öööh.. Drömmen:O?

Drömde en sjukt lång dröm inatt:O Den varade hela natten.. Vaknade vid 8 i morse, samtidigt som Emil! Fick en jätte mysig kram och sen kom ja ihåg drömmen å börja störtgrina dirr:/ Sen somnade jah om och vaknade varje timme typ. Sen vid 12 vakande jag igen och bara låg å tittade ut genom förstret och fortsatte grina.. Vette fan va det e med mig men vad fan betyder den där jävla drömmen? Vill inte skriva ut den heller men faan. hatar att drömma så jag grinar när ja vaknar:/ jaja, grina hit å grina dit! det e sjukt jobbigt iaf! Är fortfarande sjuk som vanligt. Men ska ändå på utbildningen å provjobba idag. Hoppas inte min mage sviker mig bara.. Gör ont så inått helvete just nu. Och "huvet" e fullt i snor så det spränger..
Jaja, nu måste jag göre mig iordning å sen blire stan/jobba :)
 Hööj!

LIV?

Hahahha.. har suttit här hela jävla kvällen:P Ossi skulle fixa nött åt mamma på datorn så den är här å det gillar vi xD men men, kanske dags för sängen:P Hittade såklart massa gamla bilder som ja tyckte va lite roliga :P
Tex:



Höhö xD

jaja, somsagt! Dags för sängen tillsammans med min Älskling! Ny dag i mörra med hopp om ett nytt jobb :)
Hejsvejs:) <3

Livet går vidare

Ja, nu sitter man här igen. Både gått och ont.
Lägenheten är i stort sett helt klar. Har allt vi behöver men alltid kul med nya saker;)
Trivs super bra men finns ju vissa grejer man saknar och önskar vore annorlunda men det är fel att klaga. Väntar på en remiss till sjukan fortfarande men den senaste vekan har det vare okej med magen men precis nu är det jobbigt igen.
Men ska försöka tänka positivt så blire säkert bättre tillslut men känns som ja vill lägga mig å .. just nu! 

 


Har sökt rätt mycket nya jobb så så väntar på svar mm. Men i morgon ska man på utbildning och prov jobb för Nordstat. Är ju fortfarande sjuk som vanligt men hoppas det inte märks av så mycket eller att jag blir så dålig att jag måste gå hem. Men men.. vi får la se i morgon. Nu blire väll käk å tv, säkert fortsätta kolla på nya serien jag börjat kolla på:P Chuck xD


Ååå.. Sjuk

Fan va jag hatar att vara sjuk. Hade tur dock att jag bara hade rå ont i halsen i 2 dagar men nu har det gått över till RÅÅÅ snorig:/ Alla 6 säsonger av Sex and the city har jag snart kollat klart på.. det suger röv så nu e det bara att gå på nästa serie. Någon som vet non bra?
Ska på arbetsintervju i mörra :) Det e ju bra men faan att jag ska va sjuk då. Snorar å nyser som aldrig förr å killas i halsen så jag blir stöllig:/

Men men i helgen blire fullrulle iaf för Erbe kmr så då får vi hoppas att jag inte snorar ner henne xD Ne, men det ska bli sköjj:) (Glöm inte attt det blir öl å biljard innan Ossi kmr hem) ;)

Ne, nu får man hoppas att bby gör frulle till en så jag kan gå på de sista avsnitten av sex and the city xD

Peace!