Ny arb. vecka!

Ligger hemma i soffan och har precis kollat på harry potter på tvn medans jag käka frulle. Nu ere jungel george på tvn så blir å kolla på det medans jag väntar på att dra till jobbet! Älsklingen gick upp tidigt på jobb intervju så nu ligger han i soffan och sover! SÖÖöT!

Tiihii! Detta kommer ja nog få fan för men när han ser detta är jag redan på jobbet xD haha..
men men, nu ska ja fortsätta kolla på tv å sen vidare till jobbet xD

Tjingeliing ;)

Bakfylla xD

Vaknade av att grabbarna (Ossi,Eroz o Cart) hade vaknat och ligger o snackar i vardagsrummet! Sen vare bara upp å ta en cigg, ut till ica och sen dra en deg på skårepizzerian!! Nu ligger ja i soffan och degar. Grabbarna ska spela in och ja får la ligga här å se söt ut xD Sen fick ja höra att det tydligen e fest här ikväll lr nö liknande! :P får väll hoppa in i duschen snart och fixa för ikväll x) Men gårdagen blev fan nice tillslut! Efter jobbet vare dricka lite cider å vin innan jag å jea drog till Månen. Där började det skapligt drygt men sen när folket kom så vare lite bättre:) Senare så kom RonniePonny & Micke dit:) Trevligt trevligt :) Sen blev det att dra sig hemmåt och träffa pöjkera och söve! tack för en nice kväll fölket:)  Gött med SOL nu också så man kan sitta ute å ta sig nö gött;)

Regnbåge i puppera!

Vaken:)

Lögge och drage mig i sängen sen kl 08.30 till nu (11.00) . Men nu måste ja faan upp å duscha, har mkt att göra idag som sagt! Töligt att man ska vara så trött bara. Hoppas jag inte blir helt utslagen på jobbet så man orkar med club moments ikväll med jea och kanske Lina :P Pöjkera hemma ska ha grabbkväll igen, och grejja med musiken! Så Eroz och Richard ska sova här inatt! Men men nu måste ja fan skynda mig!:)

Heyysansvejjsan

Sänga xD

Efter att ha komme hem från jobbet har man käkat och kollat nya avsnitt av Himym. Nu ligger man i sängen bredvid bby och kollar på 2½ men. Blir nog att sussa snart. Mkt att göra innan jobbet i mörra x) upp, duscha, göra sig iordning för fest, fixa gottinamnam käk (kycklingfilé, kinamix och café the paris sås) och sen dra å få bort alla jävla pantburkar som skräpar xP Sen vidare till jobbet och efter det blire utgång (club moments) med Jea! Full rulle hela dagen x) Men men somsagt nu blire sängen!

Hejjsvejjs:)

Onsdag

Nu blire snart bussen till stan. Ska köpa biljetter till BlueMoon (torsdag) och sen jobba till kl 21.00 ikväll;O Jag är såå trött! har sovit skit dåligt inatt.. Drömde massa skit om sthlm och mopeder o skit:P Vaknade 7000 ggr och vred o vände på mig:( Så nu ligger jag i soffan och är skit trött!! Jaja, men får la ge tbx Squezzy (datorn) till Emil nu och dra mig vidare till stan:P

Heejsvejjs

Ojjoj..

Hahha, oj va folk reagerar. Men om ni läst mitt inlägg innan så vet ni vrf jag va på ultraljud!!
Allt gick bra, det va inga fel alls. Så nu ere bara att ringa VCS och höra hur vi ska gå vidare!

Bby har bytt till sig en Mini laptop LG som jag sitter och leker med nu medans han mixar nya party låten:)
Svin bra blir den;) Men nu ska jag diska så blire nog inge mer dator för min del. Tror att bby kmr ta datorn nu när han e klar med låten xD tiihi:)

Heeeyhoopp:)

Nu kanske det händer?

Idag får jag inte äta nött så klar man är hungrig o_O' , Blir väll duschen nu så man e fräsch sen! Väntar på att pappa ska komma så ska han köra mig och Emil till sjukhuset. Ska på ultraljud idag!

NEJ, jag är inte med barn. Har sjukt ont i magen så ska dit och kolla om det är nö fel..
Så hoppas att det hittar något fel idag så jag slipper den här skiten!

Som jag skrev på facebook igår så kommer ja få ENDEL/massa mkt mer pengar denna månaden än va jag trodde, och det är NICE! :D:D Vann ett par tusen på bingo igår och sen får man slutlön/semersättning också, så det blir endel:D Så behöver inte vara orolig för nästa månad heller:D 



I morgon blire jobb. tordag jobb och sen ut med jea:) Fredag så lär det bli nött för eroz ska hit å hälsa på. Sen på lördag så äre Påskmiddag i stugan och sen ska thea ha fest på kvällen så är helt fullbokad i veckan + att jag fortfarande är förkyld så hoppas jag orkar med allt skojj:D