Söndag

Nu är den efterlängtade helgen snart slut och vi ska mysa ner oss i nya soffan med käk och den fjärde fast and the furious filmen:) Idag har vi bara chillat och lögge i soffan:P nyss diskat och handlat.. i matlåda får det bli en färdig rätt:P haha.. orkar inte:P Igår va det mys:) Jobbade till 2 fast det blev typ 30 min längre för det kom in kunder precis när jag skulle stänga:P men det gör inge:) Sen basket som jag som vanligt vann xD hehe.. De har börjar säga att det inte är så roligt att köra mot mig för jag vinner för fort.. det är lixom inte jämt non stans längre:P hehe.. lite kul:) Sen blev det käk på lusten som vanligt:P Firri gjorde en speckebab åt mig:) Mumma:D sen hem å spela Worms och sen blev det film mys till fast filmer :) 2an å 3an:) Nu måste jag springa å hjälpa gubben i köket:) Puss å kram hoppas alla haft en trevlig helg:) Tror mina nya glasögon kmr imorrn btw:) tiihi:D
 

Snart helg:)

Skönt att det ändå ble fint väder när de egentligen skulle regna ända tills på måndag:) Just nu jobbar ja men om 30 tar även jag hälja:D Sen är det hela veckan + min sista lördag sen är jag ledig en hel helg!! Fan så gött:D Under den röda dagen har vi hunnit göra om hemma:D Blev riktigt bra:D Sågat å ändrat hylla mm å ny soffa så igår och idag blir det soffmys med maraton F&F till prämiären F&F6:) Ska bli nice o se på:)
 
En bild på förändringen:D
 :D

Härligt..

Gud vilken morgon.. Det börjar mä att ögonen bara rinner å rinner så det tog lite tid att sminka sig om man säger så.. Sen när jag äntligen är på g in till stan så kommer jag på att jag glömt matlådan... Å sen när jag väl skulle till jobbet så stannar inte bussen fast jag har plingat och det lyser rött i stannar skylten.. Härlig morgon.. och börjar redan bli hungrig!! jaja.. har iaf beställt mina glasögon så inom 10 dagar så blir ja en glasögonorm... xD
Nu blire jobba å sen vette tusan va det blir å sen upp å jobba imorrn mä.. Sen är jag LEDIG en dag :D gött gött sen äre bara 2 helgen kvar så har jag min första lediga helg på länge! Nu ska jag sätta mig å grejja i lite papper :)

Fullt upp!

Guu va mkt det är hela tiden..
I helgen va det mässa och utgång med chefen och hans tjej och sen mässa igen.. GUuu så sliten jag vart..
Sen jobba mån tis å sen va man äntligen ledig på ons! Det va jätte skönt! Fick moppen såld:D Sviin glad! Så ni som klagade och grämade er över det kan släppa det nu.. (jag hade rätt) Sen va jag å mamma på bilbingo! Va jäätte kul att gå va med henne! Älskar dig mamma <3 Tyvärr vann vi ingenting men att ens umgås med henne är guld värt! Glömde ju skriva att jag va i deje på valborg en sväng! Min tradition är ju att komma dit å se allt kalas och sen gå runt å va med fölk i några timmar! Men iår så va jag med folk som inte ens ville dit knappt så fick nöjja mig med att kolla å sen gå EN runda:P Fick träffa Jonas å hans tjej iaf:D (amanda) I think! Det va super kul:D Sen va det massa andra og.. Vågade dock inte hälsa på visste pga... tar vi inte här men hade kul iaf. Sen åkte vi hem till Firat å Angi å spelade spel! SVINKUL! Hahaha.. första ggn jag slog Emil i de spelet;) tiihii!
Men nu måste jag bli av med huvudvärken så ska pröva använda glasögon IGEN.. men hoppas de hjälper denna ggn.. Annars blir det ögon doktorn!
Måste bestämma mig tills imorrn!!
Rösta Höger eller vänster??
 
Sen måste ja lägga upp kortet på Angi när hon vann en takdusch på mitt jobb:D
 
Saknar dig Torbjörn :'( Du lämnade ett stort tomrum när du gick bort ! Jag kommer alltid minnas dig <3